BIO asijská zelenina
Netradiční chuť, vůně i vzhled, to je zelenina pocházející z Dálného východu. Obyvatelé asijských zemí věnují velkou pozornost dochucování jídel právě různými bylinkami nebo kombinací salátu s výraznými chutěmi.
Můžeme se jimi inspirovat a na našich zahrádkách i balkonech začít pěstovat například zelí Pak choi, japonskou hořčici Mizunu nebo Perilu na podporu imunity.
Nejlepší období pro jejich pěstování je letní výsev s podzimní sklizní. Zasadit je však můžete i na jaře, jen mějte na paměti, že horké letní dny jim příliš nesvědčí.
62 Kč
BIO Perilla červená je jednoletá listová zelenina, původem z Číny a Indie. Ve své domovině se hojně využívá v tradiční medicíně a to díky svým antialergením a antiseptickým vlastnostem. Navíc obsahuje velké množství...
62 Kč
BIO Perilla zelená je jednoletá listová zelenina, původem z Číny a Indie. Ve své domovině se hojně využívá v tradiční medicíně a to díky svým antialergením a antiseptickým vlastnostem. Navíc obsahuje velké množství...
43 Kč
BIO Hořčice Moutarde Rouge Metis vyniká středně ostrou chutí.
Jedná se o rychle rostoucí listovou odrůdu, která se vyznačuje intenzivně červenými, jemně vroubkovanými listy. Společně se zelenými stonky vytváří tato...